Agentia Gaminvest, aici gasesti oferte de apartamente de vanzare in Oradea si diverse alte servicii

Read More

Diferitele etape din viata noastra vin de obicei pe nesimtite. Nici nu realizam uneori ca suntem chiar in mijlocul a ceea ce am visat de mult. Ne referim aici la intalnirea partenerului de viata, absolvirea facultatii si de ce nu cumpararea casei la care am visat de ceva vreme. Uneori, prima varianta vine la pachet cu cea din urma, deoarece stabilim impreuna cu persoana de langa noi sa facem acest pas, important de altfel.

O agentie imobiliara ne poate ajuta in acest sens? Cum, te intrebi? O agentie imobiliara se ocupa de inchirierea si vanzarea diferitelor spatii, printre care si viitorul tau apartament. Este mai usor sa apelezi la o astfel de agentie decat sa cauti de unul singur oferte. In plus, ai siguranta ca achizitionezi un apartament in mod sigur, legal, avand la indemana toate actele necesare.

Continue reading “Agentia Gaminvest, aici gasesti oferte de apartamente de vanzare in Oradea si diverse alte servicii”

Lucruri pe care ar trebui sa stiti inainte de a incepe construirea casa ta de vis

Read More
Lucruri pe care ar trebui sa stiti inainte de a incepe construirea casa ta de vis

Nimic mai bun in viata decat sa ai o casa proprie, aceasta acumulare de idei este pentru tine.

Dar nu este doar o casa pe care o cautam in orice zona, ci acel sentiment de a crea si decora asa cum ne dorim. Cu toate acestea, am putea crede ca constructia unei case este usoara si ca de multe ori putem sari peste cativa pasi si sa economisim cateva bani. Iti recomandam sa nu o faci, asa ca aici iti spunem cei mai importanti pasi de care trebuie sa tii cont pentru a-ti construi casa.

Cu aceste sfaturi nu intentionam sa fie perfect, ci sa serveasca drept ghid pentru a fi mai clar despre ceea ce este necesar, de la locatia casei pana la constructia ei. Continuati sa cititi si aflati cum sa va construiti propria casa: aspecte de care trebuie sa tineti cont.

Proiect: un proiect de la zero este fundamental

Valoarea unui proiect consta in faptul ca tot ceea ce tine de “cum” se va desfasura lucrarea, este subordonat master planului stabilit. Uneori, arhitectii pot recomanda chiar izolatia cu vata bazaltica.

Pentru aceasta, este esential sa aveti consilierea adecvata din partea unui profesionist inregistrat.

Exista o serie de detalii importante atunci cand planificati, care intr-o etapa ulterioara sunt dificil de modificat.

Orientarea casei este una dintre ele. Locatia cardinala a casei va fi decisiva in factorul de luminozitate, iar acest lucru nu mai poate fi modificat odata ce lucrarea este ridicata.

La fel se intampla si cu factorul eolian, de incidenta ridicata in zone ca a noastra. Altitudinea terenului este un alt element important. Demisia unei bune umpleri a terenului pe care urmeaza sa fie construita, este o economie neinteleasa, care mai tarziu poate fi foarte scumpa. Casa situata cu cativa centimetri mai mare nu numai ca este mai impunatoare, dar va face fata mult mai bine perioadelor de ploi abundente.

Buget: Efectuarea calculelor cu mult inainte de a incepe este esentiala pentru a ajunge la un port bun.

Este de preferat sa nu faceti conturi ajustate, ci mai degraba prin exces, stiind ca intotdeauna intr-o lucrare apar imponderabile care cresc costul.

In buget este necesar sa se includa costul masurarii si miscarii solului, al materialelor, inclusiv cele corespunzatoare finalizarilor, onorariile profesionistilor responsabili, forta de munca, costul prezentarilor corespunzatoare in agentiile de control si un plus de luat in considerare posibil asupra costurilor.

Cei care au experienta estimeaza ca costurile calculate la inceput cresc cu cel putin 30% pana la sfarsitul lucrarii.

Acest lucru este fara a lua in considerare contextul inflationist inca in vigoare si turbulentele pe care macroeconomia nationala le poate prezenta ca urmare a unor evenimente extraordinare (de exemplu, o devalorizare surpriza a cursului de schimb).

Timpii de constructie: Trebuie stiut ca timpii de constructie si costul final al proiectului sunt direct proportionale. Adica, cu cat timpul de finalizare este mai lung, cu atat costul este mai mare.

Aspecte interesante despre modul in care hidroizolatiile au evoluat in istorie

Mergand inainte cu 100 de ani, titlul de „impermeabil” este acum peste tot. De exemplu, oricine poate achizitiona hidroizolatie cu aerosoli pentru pantofi, imbracaminte si alte tesaturi. Urmatoarea evolutie in hidroizolatie a fost inventarea si utilizarea dopurilor si etansarilor mecanice in dispozitive, concepute pentru a preveni deteriorarea apei in orice componente sensibile care ar putea fi deteriorate prin intrarea in contact cu aceasta. Garniturile mecanice si garniturile functioneaza in esenta ca o bariera fizica din plastic sau cauciuc intre partile dispozitivului si apa din afara acestuia.

Aceste sigilii au permis ca dispozitivele sa fie folosite in moduri noi si duse in locuri noi. Problema cu aceste sigilii este insa ca sunt temperamentale. Orice modificare a temperaturii sau a presiunii face ca sigiliul sa se extinda sau sa se contracte, rupand inchiderea impermeabila si permitand patrunderea apei in dispozitiv sau obiect. Denivelarile sau caderile bruste pot afecta, de asemenea, modul in care aceste etansari mecanice se potrivesc, la fel ca si erorile in aplicatia utilizatorului.

Trecand inainte in prezent, s-a nascut o noua era in solutiile de hidroizolatie odata cu intrarea companiilor de hidroizolatie cu nanotehnologie subtire, precum HZO . Cu toate acestea, conform celei mai stricte definitii, chiar si aceasta tehnologie foarte avansata nu este considerata „rezistenta la apa”. Definitia impermeabilitatii, conform dictionarului Merriam-Webster , este: „impermeabil la apa; in special: acoperit sau tratat cu un material (sub forma de solutie de cauciuc) pentru a preveni patrunderea cu apa.”

Aceasta tehnologie de acoperire de protectie cu pelicula subtire a schimbat intreaga idee de impermeabilizare, permitand apa in interiorul unui dispozitiv, mentinandu-l in acelasi timp perfect functional. Deci, poate ca este timpul ca Merriam-Webster sa-si actualizeze definitia. Hidroizolatia moderna nu necesita ca un obiect sa fie „impermeabil la apa”, ci sa continue sa functioneze chiar si atunci cand este complet scufundat. Pe scurt, tehnologia HZO a schimbat modul in care lumea defineste impermeabilizarea.

 

 

Cele mai bine vandute apartamente din Iasi

Read More

Cu totii dorim intr-o buna zi sa ne vedem la casa noastra, familia noastra. Daca va ganditi sa cumparati o locuinta in 2017, perioada octombrie-decembrie este momentul perfect pentru a porni la vanatoare de apartamente, astfel incat sa puteti lovi obiectivul care ruleaza in noul an.

Ne gandim adesea la cum arata apartamentul perfect de la breazu.ro in visul nostru. Este stiut faptul ca avem preferinte atunci cand vine vorba de aspectul interior al unui apartament si amplasarea acestuia.

Continue reading “Cele mai bine vandute apartamente din Iasi”

Cat mai costa o chirie in Cluj?

Read More

Daca ai gasit un loc de munca atractiv in Cluj sau pur si simplu vrei sa schimbi orasul cu unul mai dezvoltat, este necesar sa te pui la curent cu tot ce tine de piata imobiliara inainte de a investi in acest sens. Indiferent daca te intereseaza sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera, cunoasterea preturilor te va ajuta sa obtii un pret final bun.

Trebuie sa iei in calcul si faptul ca este un oras universitar, deci daca vrei sa gasesti un spatiu bun, nu lasa perioadele de varf sa fie cele in care te vei decide asupra unui imobil. Cel mai bine e sa faci asta din timp, dar desigur ca nu e exclus ca nici la inceput de an universitar sa gasesti ceva pe placul tau la un pret bunicel.

Continue reading “Cat mai costa o chirie in Cluj?”